Onze werkwijze

Onze werkwijze24FitcampBreda

WERKWIJZE
Bij 24FitcampBreda sporten we in de natuur. Onze outdoor trainingen vinden het hele jaar door plaats in het Sonsbeekpark/omgeving Gasthuisvelden. Onze bootcamps zijn in groepsverband en worden begeleid door een ervaren coach. Door samen te sporten motiveren deelnemers elkaar om hun doelstellingen te bereiken. Verder hechten we bij 24Fitcamp veel waarde aan een uitgebalanceerde voeding. Een verbeterde levensstijl wordt bereikt met gevarieerd sporten en gezonde voeding. Wij helpen je passende voedingsschema’s samen te stellen en elke deelnemer krijgt een Herbalife Fitcheck door onze coach om te bepalen wat er verbeterd kan worden op het gebied van basisvoeding, beweging en rust.

WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE ZES PIJLERS
Basisvoeding verbeteren
Beweging
Herbalife aanvulling (100% ADH)
Coaching/begeleiding
Inspiratie/community
Persoonlijke ontwikkeling

ONZE SPELREGELS
Gratis Fitcheck voor alle nieuwe deelnemers
5 euro per week of 20 euro per 4 weken(voor dat bedrag krijg je een waardebon die je kan inwisselen voor een Herbalife programma)
Eerste 2 weken sport je gratis
Je zit nergens aan vast: jij bent de baas van jouw sportagenda

ONZE EXTRAATJES
Een Herbalife Fitcheck van onze coach zodra je je bij ons aanmeldt
Voordeel op de Herbalife voedingsprogramma’s
Een centje bijverdienen als actief Herbalife-member door andere mensen te helpen aan een gezondere actieve levensstijl
Een heleboel gezelligheid en wellicht een paar (sport)vrienden rijker!
Gratis online coaching van de Fitcoaches

DE FITCHECK
De fitcheck helpt om te bepalen in hoeverre je in balans bent op het gebied van voeding, beweging en rust. We maken hierbij gebruik van een Tanita-weegschaal, waarmee we onder andere de verhouding tussen spier- en vetmassa meten, je caloriebehoefte achterhalen en je ‘echte’ leeftijd kunnen aflezen. Verder analyseren we je voedingspatroon. Op basis van de fitcheck geven we een aantal tips en verbeterpunten.

ZESDAAGSE ONTBIJTPROGRAMMA
Wij bieden deelnemers eveneens de mogelijkheid om het zesdaagse Herbalife ontbijtprogramma te ervaren. Hiermee kun je ervaren hoe lekker Herbalife ontbijtjes zijn en dat je op een makkelijke manier meer goede voedingsstoffen kunt binnenkrijgen.

PERSOONLIJK LIFESTYLE PLAN
Na afloop van de fitcheck en/of het zesdaagse ontbijtprogramma kun je starten met een persoonlijk lifestyle plan. Door middel van een persoonlijk voeding- en bewegingsplan gaan we je coachen om jouw doelstellingen te behalen. Je leert wat je aan energiebehoefte nodig hebt en welke brandstoffen, bouwstoffen en andere voedingstoffen goed voor jou zijn. Ook leer je hoeveel je hiervan nodig hebt en uit welke voeding je dit kunt halen. Tijdens het begeleidingstraject richten wij ons ook op motivatie: wat wil je en waarom? Wij bieden de tools om jezelf hierin te ontwikkelen. Met de juiste motivatie, discipline en doorzettingsvermogen kan iedereen resultaat bereiken.

Neem contact op »