Wie zijn wij?

Het team van 24FitcampBredaDit team van coaches staat altijd voor je klaar!

Enthousiasme en vertrouwen!

Ons doel is om jou te helpen jouw doel te behalen. Enthousiasme en vertrouwen zijn voor ons belangrijke pijlers op weg naar succes. Door mensen te inspireren en te enthousiasmeren zorgen we ervoor dat mensen met een positief gevoel zullen starten met hun reis naar dat doel dat ze willen bereiken. Helder krijgen wat iemand nu echt wil bereiken en waarom dat zo belangrijk is voor deze persoon, is de basis van onze samenwerking. Door te investeren in en een relatie opbouwen met onze klanten creëren we vertrouwen. Als enthousiasme en vertrouwen hand in hand samen gaan, kan succes nooit uitblijven. Dit is de reden dat wij met heel veel mensen resultaat bereiken en mensen prestaties leveren die ze van te voren soms niet voor mogelijk hadden gehouden.

” YOU DON’T HAVE TO BE GREAT TO START, BUT YOU HAVE TO START TO BE GREAT”

Wil je deze reis samen met ons maken? De coaches van 24fitcamp staan voor je klaar en zullen alles doen wat in ons vermogen ligt om jou te helpen jouw doel te bereiken.

Nick van Ommen

Herbalife coach

nick@fitmetnickcoaching.nl

+31 06 22 97 08 31

Ik combineer de Herbalife business met het geven van personal training. Na super enthousiast te zijn geworden over de voeding van Herbalife, in twee jaar tijd ruim 10KG spiermassa omhoog gegaan. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen met een Healthy Active Lifestyle.

Cynthia van Winden

Herbalife coach

cynie_w@hotmail.com

+31 06 53 75 90 12

Ik ben in het dagelijks leven al jaren een enthousiaste groepsles docente. Sinds kort combineer ik dit met de Herbalife business om mensen nog meer te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen en ze te motiveren naar een Healthy Active Lifestyle.

Frederik Nieuwenhuizen

Herbalife coach

frederiknieuwenhuizen@gmail.com

0630130202

Sinds begin 2016 ben ik fanatiek gaan sporten, een jaar later kwam ik in aanraking met Herbalife. Ik heb mijn levensstijl en voeding aangepast en ben door goede coaching nog actiever geworden. Hiermee ben ik ruim 10 kilo verloren en flink in vetpercentage omlaag gegaan. Ik ben nu zo enthousiast dat ik graag anderen wil helpen.

Mark Leijten

Fitcoach

mark@motifit.nu

06-15062094